Ring oss på 08-660 03 66

0 VARUKORGVÄLKOMMEN! DU HAR KOMMIT RÄTT.
HÄR HITTAR DU DINA PROFILKLÄDER OCH TILLBEHÖR!

Kick off, årets viktigaste mässa, event för kunder och partner, utställningar, pop-up store, teambuilding, utbildningslyft, företagssammanslagningar,
etableringar på nya marknader...  Det finns miljoner anledningar att visa upp sig, ta ett avstamp, svetsa samman gruppen!
Vi hjälper dig att visa upp din verksamhet så alla ser.

Vi har lagt ner 10 år på att hitta bra profilkläder – så du ska slippa leta. Det finns hur mycket kläder som helst. Och det är svårt att veta vad som är bra och vad som är dåligt.
Särskilt när man handlar på nätet. Det är därför undesign.se finns. Vi har lagt massor av arbete på att ta reda på vilka producenter av kläder som är bra.

Vi har kontakt med de bästa textiltryckerierna, broderiföretagen och de som ordnar rätt accessoarer. Och vi kan hjälpa dig genom de olika stegen så du får allt som du vill ha det.

Vi har profilkläder i de flesta prisklasser. (Utom möjligen de allra billigaste). Det är för att du ska hitta det du vill ha och det som passar dig bäst.
Vi är noga med att alla våra profilkläder och produkter ska vara prisvärda, oavsett vad de kostar. Men det är ingen hemlighet att pris och kvalitet följs åt.


Allt samlat hos oss – så du slipper leta. Välkommen! Du har kommit rätt! 


RING OSS FÖR PERSONLIG SERVICE
PÅ TEL 08-660 03 66